Az elmúlt napok nyűgösségének oka remélhetőleg ennek köszönhető: kibújt az első fogacska!

Jobban mondva még csak az éle látszik, de akkor is...!

Mostanában elég sok nyálfolyás volt, mindennek a szájba vétele ami  a keze ügyébe került, tegnap este a szopizás után pl az ujjamé. Mintha direkt oda vitte volna az ujjamat, hogy megmutassa: anya, ott fáj, vedd már észre. Észre is vettem, hogy valami mintha éles lenne az ujjamnak, olyan finom kis karcolásféle érzés volt. Biztos voltam benne, hogy fogacska.

Következett az ellenőrzése a sejtésnek, ami nem túl kellemes, száj szétfeszítés, esti fénynél megkeresni szinte lehetetlen volt, de azért sikerült. Az igazi leleplezésre azért a mai napon került sor, természetes fénynél (persze állandóan a gyermek nyitott szájába benézve) és jól látszott, hogy bizony ez az első fogacska. Augusztus 22-e, bal alsó 1-es.

Szerző: gneke  2008.08.23. 21:49 Szólj hozzá!

Címkék: fogzás áron

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr94629706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása