Itt megesküszöm rá, hogy nem fogok az összes fogacskája megjelenéséről beszámolni, nem tervezem  - aztán majd meglátjuk.

Gyanús volt a dolog, a két nagytesónak ugyanis eléggé egyszerre jöttek a szimmetrikusan lévő fogak, ugyanígy 3-4 nap eltéréssel. Valamikor pár nappal féléves koruk előtt. Akkor ők már kaptak kiegészítésként gyümölcsöt, Áronka viszont még csak anyatejes. Épp aznap mikor az első fogacska kibújt, áttörte az ínyt, kicsit más volt a széklete. Nem részletezném, csak a színe, szaga, állaga volt más. Az elmúlt 4 napban nem is tapasztaltam ezt, csak ma megint. És az eredmény: a második fog. Valószínű, hogy az elkövetkező 2 hétben már nem nő újabb foga, utána pedig megkezdjük a gyümölcsszezont gyümölcsevést, így a széklet megváltozott jellegéből nem tudok majd következtetni a fogzásra.

Tehát már ugyanannyi füle van, mint foga.

Szerző: gneke  2008.08.26. 23:41 Szólj hozzá!

Címkék: fogzás áron

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr97634835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása