Zsibráknak köszönhetem ezt a feljegyzést.

Az előző posztomhoz írt egy megjegyzést, miszerint jó az, hogy sok bejegyzés van a naptárunkban, mert ez sok barátot jelent, névnapot, szülinapot.

Hoppá!

Ma van Attila nap!

Ezúton is köszöntök hozzám két nagyon közelálló Attilát: férjemet (aki nem olvassa a blogunkat, de gyakran érdeklődik, hogy ugye Róla nem írok semmit és persze nyugtatgatom, hogy ez a gyerekekről szól), és a másik Attila az egyik fiunk, Andor Attila (ő pedig még nem olvassa a blogunkat, de nézegeti a Róluk szóló képeket).

Szóval a névnap nálunk nem annyira ünnepelt dolog, mint a szülinap, sőt a szülinap is igazán csak a gyerekeké van számontartva (mi már oly öregek vagyunk, hogy nem illik róla beszélni, pláne számontartani). De természetesen megköszöntjük egymást névnapon és születésnapon is.

Ha Zsibrák nem kommentelt  volna, ez a poszt sem született volna.

 

Szerző: gneke  2009.01.07. 21:06 3 komment

Címkék: család ünnep apa névnap

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr45864300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária69 · http://haromcsillag.blogspot.com/ 2009.01.09. 11:31:04

Kedves Attilák!

Boldog névnapot kívánok nektek utólag is! Nagyon jó ünneplést!

Mária

Zsibrák 2009.01.09. 22:43:12

Boldog névnapot a fiúknak!
Azért Attilák nélkül sem születhetett volna meg ez a poszt :)

Pankababa 2009.01.11. 18:01:31

Boldog névnapot a családod Attiláinak!
süti beállítások módosítása