A pénteki napot is beleértve, egész hétvégét a szabadban töltöttük. Pénteken még Apa dolgozott, de a gyerekeknek nem volt ovi, így a család nagy része itthon volt:-)

Már a reggeli után kiszabadultunk - nem messzire csak az udvarra, homokozó, hinta, libikóka (némely országrészben: kakashinta) program volt. Áronunknak kivittem a járókát, mert pénteken még nem igazán akart járkálni a fűben, inkább belecsücsülni és szedni, kóstolgatni volt kedve.

Szombaton aztán Apa is itthon volt, neki mondjuk a hétvége nem a pihenésről szólt: előbb befejezte a (fügefa és szőlő) metszést, összevagdosta a metszett ágakat, Andorunk segítségével. Délután nagybevásárlás a Corában és a Müllerben, majd ismét ki  a szabadba. Az ebéd és a vacsora is már a teraszunkon történt.

Vasárnap addig próbálkoztunk, míg Áronunknak csak sikerült ráéreznie a szabadban járásra.

A szülinapjára kapott kis motort szinte egész délután tologatta. Két nagyon szép napközbeni alvása volt a teraszon, a babakocsijában.

Tegnap Apa lecserélte mindkét kocsin a téligumikat nyárira, lemosta az autókat. Én pedig Adrika és Andorka segítségével veteményeztem. Este sétáltunk egy kicsit a szomszédos utcákban - jobban mondva ovisaink bicajjal jöttek, Áron gyalog - azaz a kismotorját maga előtt tolva. Megtanult cipőben is járni.

Szerző: gneke  2009.04.06. 12:47 2 komment

Címkék: gyerek szabadidő

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr111049417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2009.04.07. 21:36:42

Sziasztok!

szeretném végre megköszönni a könyvet, amit Lucának küldtetek! nagy örömmel forgatjuk azóta is :)

sok puszit küldünk Nektek! tollpihe és Luca :)

gneke 2009.04.11. 22:43:32

Tollpihü: Nagyon örülök, hogy jól választottunk!
Mi is puszilunk Titeket és Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!
Gneke és a 4A
süti beállítások módosítása