Igaz még csak félhét volt, és még a mai nap sem ért véget.

Évek óta tudtuk, hogy várja a sulit, már ovi helyett is iskolába szeretett volna menni. Most egyelőre az órákat jobban szereti, mint a szünetet. Azért a hosszú szünetet, ami ebéd után több mint egy órát jelent még jól kihasználja játszásra, ilyenkor találkozik a másik osztályokba járó volt csoporttársakkal és együtt kergetőznek-mászókáznak. Az új osztályából is kinézett már egy kislányt, akit barátnőjének szeretne, erre tegnap az a kislány is megkérdezt őt, hogy lenne-e a barátnője. És egy kisfiú is barátkozni szeretne vele.

Elkezdődött egyébként a tanulás, és az első piros pont is megszületett tegnap, matematikából. Majdnem kettő is lett, de néhány vonalat nem olyan szépen  rajzolt és azt mondta, hogy előbb kijavítja otthon. (függőleges és vízszintes vonalakat rajzolnak) Így talán utólag kap rá piros pontot?

Volt már mindenféle óra, éneken lent játszottak körjátékot az udvaron, rajzból nyári élméynt kellett rajzolni (nyaralás: csúszdázás a kalózhajóról a vízbe), testnevelésből még nem volt semmi, csak megmutatták az öltözőket, de még most nem kellett átöltözni.

A héten minden nap hazahozta a táskát, első dolog volt, hogy megnézzük mit tanultak, csináltak aznap. Nagyon lelkes, de ezt vártuk tőle, ilyen.

Ma reggel azért álmos volt, mikor ébresztettük, és mondta, hogy várja hogy holnap tovább alhasson. ( évek óta nem alszik napközben és reggel is korán kel).

Andorka is sokat változott, várja már hogy iskolás legyen! Kedden már kérdezte, hogy mennyit kell még aludni, de mondtam, hogy még egy évet. Hirtelen az egy szó hallatán megörült, hogy egyet kell aludni:-) Tegnap jött haza, szedte ki gyorsan a táskájából a szennyes ruhákat, (máskor ez külön kérésre ment)  és reggel szólt, hogy el ne feljtsek másikat elrakni a koszos helyett, amit hazahozott tegnap.

 

Szerző: gneke  2009.09.04. 13:55 Szólj hozzá!

Címkék: tanulás iskola andor adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr731359904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása