Akárhogy is számolom, nyár közepe van, nyári szünidő fele eltelt, alig voltunk még itthon csak a gyerekekkel.

Amint véget ért a második tábor, szűk 4 munkanap voltunk négyesben. Szerencsére addigra jött a meleg, kerti medence élesbe lett állítva, iskolásaink imádják. Áronka csak a kicsi medencét szereti, amiről azt hittem az idén már csak lábmosó lesz a nagymedencébe való beszállás előtt és kiszállás után. Így viszont könnyebb dolgom lett, mert akár egyedül is hagyhatom őket a kertben, mert ha Áronka is a nagymedencéhez ragaszkodna akkor bizony egy szabad pillanatot nem engedhetnék meg magamnak.

Tehát eddig ennyit voltunk négyesben, múlt héten pénteken apa is befejezte a szabi előtti munkát és irány G.mama! A nála töltött majdnem egy hét igazi kikapcsolódás volt, tényleg a pihenésről szólt.

Egyik nap apával leugrottunk Pécsre. Kicsit sétáltunk  belvárosban, mindig nagyon tetszik, igazi mediterrán hangulatot érzek/érzünk ott. Valahogy ez hiányzik innen Debrecenből, hiába szép  a szülővárosom, sőt az elmúlt években tényleg egyre szebb lett, egyre nagyobb élet van itt is, de valahogy nem érződik az a hangulat, ami Pécsett mindig megfog.

Egy nap pedig Balatonra mentünk, gyerekek első balatoni fürdőzésükön vannak túl. Áronkánk inkább ölben élvezte a vizet, nem nagyon mert benne lenni és többször kért minket, hogy menjünk ki, kicsit tudtuk csak meggyőzni, hogy sétáljon a vízben, kellemes a homok a lábnak...

 

 

 

Szerző: gneke  2010.07.25. 14:16 1 komment

Címkék: család szabadidő nyaralás nyári

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr942174687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Napocska977 2010.07.26. 11:48:31

szia! Pécset nekem is szívem csücske. Ott jártam egyetemre, éltem 5 évig. Szerettem.
Most különösen jó lehet ott, mert rengeteg rendezvény van:-)
süti beállítások módosítása