Mindjárt az elején írom, hogy szép hetünk van: tegnap egy munkatársunk szült, ma arra jöttem, hogy blogberkekben is két kisbaba született, szép ez a szeptember vége, lássuk be!

Ízelítő a különórákról: múlt hét szerda, Áron hegedűórán. Tanárnő nagyon kedves, de miért is ne lenne egy 3és1/2 éveshez. Énekli az "aki nem lép egyszerre" kezdetű dalt, közben Áronka kezét vezeti a vonóval a hegedű húrjain. Odáig ér, hogy "..mert a rétes igen jó..." és befejezi, hogy Áronkának az való. Áron persze egyből javítja a tévedést: katonának az való! És ezek után bizonyítva hogy ismeri a dalt elénekli a második versszakot. E héten ismét azt "gyakorolják", Áron  - nehogy még egyszer ekkora tévedés történjen - egy sorral a versszak vége előtt figyelmezteti a tanárnőt, hogy nehogy Áronkát mondjon a katona helyett!

Múlt hét pénteken úszásóra. A következő  a helyzet. vesszük a kísérőjegyeket, értelemszerűen apa öltözteti a fiainkat, én Adrikát. Öltözés után irány a medence, előbb azonban még fizetjük a foglalkozást. Én Adrikával hamarabb végzek és még nem tudom, csak a fizetés után a medencénél, hogy Áronka végigüvöltötte az öltözést, mert nem akar vízbe menni. Hiába  a kedveskedés, hogy a néni megtornáztatja a lábadat, Ő közli velünk, hogy nem a medencében kell tornázni, hanem a tornateremben. Azért egy kis labdázással sikerül vízbe csalni, gyakorlatilag átlabdázta az egy órányi foglalkozást. Majd észrevett egy csúszdát a medence mellett és azt akarta kipróbálni, de sikerült meggyőzni hogy mégsem kellene. Viszont a foglalkozás után ismét élményfürdőzés, megint késő este volt, mire hazaértünk.

Szombaton meglátogatott minket G.mama, nyár óta vártuk az alkalmat, hogy szeptemberben végre ha jön és jó idő van a három nagyszülővel közösen kirándulunk egyet. Volt, jóidő is, így vasárnap két kocsival irány  Szilvásvárad. Ahol egyébként rengetegen voltak, ennyi embert ott még tán sosem láttam. De tényleg igazi kirándulóidő volt, gondolom ezért volt, hogy nemcsak mi mentünk, hanem más is kihasználta az indiánnyárt. A program majdnem a szokásos, na jó, egyszer már voltunk így az akkor másfél éves Andorral és a majdnem 3 éves Adrikával, hogy vonattal le a Szalajka-völgybe, vissza gyalog a tanösvényen, majd ott egy jó késői ebéd, uzsonna egy kellemes étteremben, majd irány vissza Debrecen. Nagyon szép nap volt!

Itthon újra szülői értekezlet várt, de legalább februárig nem kell újabbra menni, ezúttal az Áronkáén voltam. Nagyon ügyes kis csoportba jár, kedves, normális anyukák vannak, szerencsére.

Munkahelyen audit, illik tovább maradni, és még lesz egynéhány az idén. Kicsit kusza volt ez a hónap, eseménydús, hosszú, unalmasnak semmiképp sem mondható.

 

Szerző: gneke  2011.09.29. 22:11 Szólj hozzá!

Címkék: család gyerekszáj szabadidő kirándulás iskola óvoda hegedű

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr573266450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása