Áron énekelgeti a Volt nekem egy kecském című dalocskát. Elénekli, majd összefoglalja: "szegény kecske, megette a farkas. Csak a szarva nem szegény" (csak a szarvát hagyta...)


Villanyóra csere nálunk, két férfi közül az egyik Áron (és Andor) orra alá fújja szabályszerűen a füstöt. Nekem nem kellett szólnom. Megmondóemberünk megmondta: " Az minek kell a szádba?" Majd: "büdös".


Apa bennfelejtett két teli üveg, megbontatlan  sört a fagyasztóban. Másnap veszem észre az eredményt...Mutatom a gyerekeknek, hogy miért nem szabad fagyasztóba tenni (hagyni) üveges sört.

Áronka kicsit később magyarázza az apjának: Apa, anya megmutatta mi történik ha sört teszünk a fagyasztóba: az egyik üveg széttörik,  a másik meg felbontja a kupakot. (igen, ennyi történt, az egyiknek csak a kupakja jött le, a másik viszont széttört).

Szerző: gneke  2012.06.09. 15:37 1 komment

Címkék: gyerekszáj áron

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr794575292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása