Ezen a héten szerdára esett.

Az augusztus kezdete nagy ünnep, az idén ráadásul kerek számot jelentett: elsőszülöttünk, nagylányunk 10 éves lett!

Hogy mikor telt el ez a tíz év, azt nem tudom. Annyira közeli még az élmény, hogy végre megszületett, van egy kislányunk, családdá váltunk, van egy kis lény, akiről gondoskodnunk kell. Nagyon vártuk.

Aztán csak eltelt valahogy ez a tíz év, annyira nem eseménytelenül, tinilányunk lett. Egy kiscica. Egy igazi kislány, vagy lassan nagylány.

10 év nem kis idő, főleg nem az első 10...Nézek előre: milyen lesz  a következő 10? Könnyebb vagy nehezebb? Eseménytelenebb vagy eseménydúsabb? Legalább annyira meghatározó a folytatás, mint a kezdetek? Remélem jól indítottunk.

És hogy milyen is ő? A héten voltunk vele doktor néninél, megmérettetett: 134 cm, és 28 kg (itt Adrika sírva fakadt, azzal nyugtatta magát, hogy cipőben és ruhában volt annyi. Ezzel szemben mi kétségbeestünk, hogy ruhában és cipőben volt annyi).

Az évfordulós ünneplése egy hete volt, akkor jöttek haza G,. mamával a nagy nyaralásból. Jut eszembe: ilyen hosszú ideig még sosem volt tőlünk távol, majdnem három hétig nem találkoztunk.

Kissé megkésve (legalábbis itt leírva)  boldog második X kezdést kívánunk Adrika!

Adrika 10. szülinap mix.jpg

Szerző: gneke  2012.08.04. 23:50 2 komment

Címkék: születésnap család adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr744696069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikocs 2012.08.05. 22:12:34

Isten éltesse őt utólag is, és legyen nagyon könnyű a következő tíz év!!!

gneke 2012.08.06. 10:57:24

@kikocs: Köszönjük Kikocs! A következő 10 évünkről is igyekszek beszámolni - meglátjuk milyen lesz:-)
süti beállítások módosítása