Vagyis az utolsó hét.

Andornak mint írtam erdei iskolában volt. És szuperül sikerült minden. Bejárták az állatkertet, délelőtt és délután is jó foglalkozásaik voltak, még meg is dicsérték őket, hogy ilyen tájékozott osztály még nem volt náluk.-)

Szerda délután jött haza, és nagyon büszke vagyok rá. Mondtam az apjának is, hogy dicsérje meg: mindent hazahozott (még a hétfőn elkészített szendvics szalvétáját is), szépen különválogatva a szennyesek és a tiszta ruhák, ahhoz képest, hogy először volt tőlünk távol éjszaka - nem nagyszülőnél- én elégedett vagyok.

Mint ahogy a zeneiskolai bizijükkel is, négy-négy darab jeles gyerekenként:-)

És eljött a csütörtök is, Andoréknak lett feladva nyár végégre egy kis házi, nyelvtankönyv végén az összefoglaló-ismétlő feladatokat kell megcsinálni, és egy kis verstanulás - Szózat - és az évzárón tudjuk meg, hogy matekból lesz-e valami feladva. Múlt pénteken írtak éves anyagból és az alapján lesz egyénileg kinek mit kell gyakorolni. De ezzel sosem foglalkozunk augusztus közepétől korábban. A kötelező olvasmánynak már nekikezdett. 

Adrikáéknál nagyjából tudjuk ki mit fog nekik tanítani. Az osztályfőnök a biztos, a többi majd kiderül reméljük az évzárón, ha ott nem majd szeptemberben.

Kedden bizonyítványosztás. Évzáró. Búcsú az alsó tagozattól. Sírás. És öröm.

Holnap táborozni kezdünk.

Szerző: gneke  2013.06.16. 15:09 Szólj hozzá!

Címkék: iskola tábor hegedű andor adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr635363788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása