1/11. A nyári szünet első hete, hétfő, reggel, sporttáborral kezdődött.

Azon belül is főleg úszás, atlétika, játszótér, ma volt állatkerti séta a meleg mellé. Napközis tábor, nem ottalvós, egyelőre csak Áron alszik máshol, mégpedig mamáéknál, hogy ne kelljen reggel korán kelnie. Jövő héten pedig ő is kipróbálhatja majd a táborozást.

Ami egyébként nekem így négy nap után nagyon tetszik, szervezett, hétfőn reggel kezembe nyomták a napi programot, félórára lebontva mikor mit csinálnak, mit kell vinni, napi háromszori étkezés is van, nem támogatják a büfézést...Tehát nem kerül többe mint amennyit előre kifizettünk érte. Kivéve a mai nap, mert az állatkerti belépő nem volt az árban.

Kedden volt az évzáró. Nagyon vártuk már, nekem nem péntekkel fejeződött be a tanév, sőt nem is két héttel ezelőtt mikor már alig volt tanulnivaló, hanem az évzárót tekintem annak a programnak, ami lezárja az évet.

A kánikula úgy tűnik az évzáró részévé vált, szinte az ájulás szélén voltam, mikor végre véget ért az udvari beszéd és lehetett menni a biziért. Mondjuk az ünnepi beszéd is ér pár szót, megint Adrika osztályát lehetne említeni, akik ahány díjat lehetett elhoztak, nem az osztály, hanem több gyerek ért el megyei, országos versenyeken olyan helyezést amiért jutalom járt. És persze imádott tanítónénjük lett az idén a legsikeresebb pedagógus is, legeredményesebb ami azok után nem is csoda, hogy mennyi díjazott gyerek került ki akezei közül.

És jöjjön a dicsekednivaló. Lehet nem szép dolog, hogy évenként beszámolok róla, de nagyon büszke vagyok rájuk! Miért is?

Ezért: Adrika bizonyítványa:

Magatartás: példás, Szorgalom: példás, Magyar nyelv: jeles, Irodalom: kitűnő, Angol: jeles, Matematika: kitűnő, Környezetismeret: kitűnő, Ének-zene: jeles, Rajz - és vizuális kultúra: kitűnő, Technika és életvitel: jeles, Testnevelés és sport: jeles, Informatika: kitűnő

A kitűnő a dicséretes ötös másik neve. És végre negyedikre elértük, hogy ezek a jegyek beírásra kerültek nem pedig külön mellékletként vannak behajtogatva a bizonyítvány hátuljában lévő tartóba. Nem is fért volna bele még egy...

Andor bizonyítványa:

Magatartás: példás, Szorgalom: jó, Magyar nyelv: közepes, Irodalom: jó, Angol: jeles, Matematika: jeles, Környezetismeret: jó, Ének-zene: jeles, Rajz - és vizuális kultúra: jeles, Technika és életvitel: jeles, Testnevelés és sport: jeles, 

Adrika nagyon örült az 5 dicséretének, Andor pedig annak, hogy az utolsó matekdolgozata, amit az egész évi anyagból írtak és a biziosztáskor a teremben kapták kézhez - mit kell tanulni a nyáron - 100%-osra írta, több soron keresztül olvastuk a dicséretet és persze, hogy jövőre csupa ilyet várnak el tőle:-). Én mindkettővel elégedett vagyok, naná, Andornak is egész szép lett, sajnos a nyelvtanjegye nem olyan szép, de hát ez van, sok bíztatót mondjuk nem tudok mondani, csak azt, hogy ami tőlem telik megteszek érte. De neki is több az ötös, mint a többi jegye, és egy matematika-angol tagozatos osztályban külön öröm ezekből a tárgyakból ötösnek lenni.

Adrikáéknál persze nagyon megható volt a biziosztás, még egy utolsó kedves szó mindenkihez, mikor kézhez kapta az okmányt, kölcsönös köszönetek tanítótól-szülőktől, hogy milyen szép és jó négy év is volt ez.

Ajándékötletként írom le, hogy az egyik tanítónénijük digitális fényképezőgépet kapott az osztálytól,  a másik tabletet. Mindketten kaptak még egy-egy vázát, amin volt egy tábla, arra pedig minden tanítvány neve gravírozva. És persze egy-egy csokor virág is került bele.-) Sőt..nem is egy...

A vidám biziosztás után egy kis fagyizás következett. Fél kilenckor este már otthon is voltunk. 

Szerző: gneke  2013.06.21. 00:04 2 komment

Címkék: iskola bizonyítvány andor adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr915371558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Napocska77 2013.06.21. 20:17:18

Ezek gyönyörű bizonyítványok, gratulálok! :-)

gneke 2013.06.21. 22:56:13

@Napocska77: Köszönjük szépen:-) Mi is szépnek találjuk.
süti beállítások módosítása