Ez is eljött. Ma reggel még szó nem volt róla. Tegnap az ismerkedős délutánon beszélték a gyerekek, hogy hétvégén kellene mozi-meki, ahová "csajokat is hívjunk".

Ma reggel említette Adrika, hogy Á. létrehozott egy mozimeki csoportot az osztály jófej tagjait belevéve. 36 főből 10, ebből kettő lány.

Mondtam, tudok róla, tegnap hallottam.

Pár óra múlva kiderül, meg is hívták moziba. De nem ez a csoport. Csak az egyik tagja a csoportnak. M (nem a mozi és nem a meki rövidítése)

Első randi kipipálva.

(apát felkészítettük, hogy szidolozhatja a puskát, ehelyett bevitte Adrikát a helyszínre kocsival. Én meg értementem, így pár szót tudtam is váltani M-mel. Szimpatikus, nagyon. Ja, apával majdnem összevesztünk azon, hogy ki fog érte menni kocsival.)

Szerző: gneke  2015.09.26. 21:40 2 komment

Címkék: szerelem adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr607839444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása