Mármint Advent, még mindig.

Hihetetlen, de szinte minden nap történik valami, ami eszembe juttatja, hogy közeledik az évvége,  az ünnepek. Nagyon jó ez a várakozás!

Megérkeztek az "utolsó", internetes rendeléshez kötődő ajándékok is, minden be van csomagolva, jólelrejtve, ez a része az ünnepnek részemről teljesen kész.

Még mindig nem tudom mi lesz az ünnepi vacsora, talán az idén valamivel kevesebb ételt készítek és jól bevált, mondhatni hétköznapi ételekben gondolkodom, pl. rántott hal. Nem érzem, hogy túl kellene feszítenem magam, volt már, hogy annyiféle került az asztalra, hogy már ránézni sem tudtunk az ételre és igazán még mindig csak ketten felnőttek számítunk "nagyfogyasztóknak" - különlegességnek egyelőre nincs helye.

Szombat délelőtt különleges családi programunk volt: a város önkormányzata több körzetben is (talán mindben?) adventi családi délelőttöt szervezett, többek közt Adrika és Andorka ovijában is. Persze Adrika mint ovis énekkaros fellépett, így nekünk kötelező is volt a megjelenés. Kb. félórás műsorral készültek az ovisok, óvőnők, majd négy csoportszobában kézműveskedni lehetett: karácsonyi ajándékkészítésekre, ünnepi díszkészítésekre  volt lehetőség. Festettünk mézeskalácsot, díszítettünk gyertyát, gyertyatartót, ablakdíszt készítettünk fenyőágból, angyalkát tortapapírból...Kellemes program volt.

És vasárnap este meggyújtottuk az adventi koszorú harmadik gyertyáját is.

 

Szerző: gneke  2008.12.16. 00:28 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr83825404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása