Áronunkkal is igencsak szórakoztató a vásárlás. Szerencsés esetben ül a bevásárlókocsiban és onnan diktál: Rámutat valamire, mondjuk amit ő is szeret, pl ropi vagy más nass és megkérdi: anya, ilyen van itthon? Mert ha nincs akkor bizony venni kell.

Újabban mindenből hármat kell venni amit kinézett magának, de nem azért mert hárman vannak testvérek, hanem mert ő három éves.

Legutóbbi vásárláskor üdítőt kellett vennünk, amit a következő utasítás előzött meg: Apa, vegyünk három évesnek való üdítőt!

Múlt héten töklevest főztem egyik nap, ami egyáltalán nem ízlett neki. Ma rákérdezett, hogy mit főzök, és arra is hogy ugye nem töklevest: -Anya, ne főzzél töklevest! Én azt utálom! Többé elő ne forduljon! (mármint hogy töklevest főzök).

Szerző: gneke  2011.08.16. 23:08 1 komment

Címkék: gyerekszáj áron

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr533159095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2011.08.17. 08:17:14

Hát elő ne forduljon még egyszer:))))
süti beállítások módosítása