1. Mamánál szombaton járt a nyuszi, mert akkor volt az a nap, mikor együtt voltak az unokái. De úgy adódott, hogy valami apróság vasárnapra is maradt. Mire Áron: tudtam, hogy ma is hoz ajándékot a nyuszi, azért viselkedtem jól!

2. Nekem is minek van mobilom, ha nem hallom meg a csörgését. Hétvégén, otthon sokszor a táskámban marad, vagy ha nem is marad ott, akkor lenn a földszinten és én az emeleten...szóval nem függök tőle. A munkahelyemen viszont előttem van, ott lehet elérni, kiteszem magam elé az asztalra. Ma reggel bemegyek, teszem ki, látom tegnap keresett kétszer is annak a kisfiúnak az anyukája, aki Adrikának tetszik (és azt hiszem ez kölcsönös is). Hívom az anyukát, elnézést kérek." Jaj, már nem érdekes...tegnap akartak a fiúk locsolni menni hozzátok. De Á. holnap a suliban meglocsolja Adrikát!" Nos, előszedtük a csokitojásokat, mindenféle színes papírba csomagoltat, 15 darabot, mivel ennyi fiú van az osztályban. Egy, csak egy van a tojások közt piros papíros. Ki kapja holnap a piros papíros csokitojást?

3. Említett fiatalemberre nagyon büszkék vagyunk. Több mint 8700 ötödikes induló közül országos elsőnek lenni egy matematikaversenyen nem kis dolog. Nem csak szép, okos is. Vagy fiúknál ezt fordítva mondják?

4. Facebook. lehet szidni. De mikor majdnem 20 év után megtalál rajta egy olyan osztálytárs, aki külföldre került, arab világba, férje révén persze és évekig aggódtunk, mert semmi hírt nem kaptunk róla és elindult a találgatás, hogy jaj vajon hány tevére cserélték el...és ma bejelölt és már cseteltünk is. Akkor mégiscsak jó a facebook. Nem csak engem jelölt be, hanem több régi osztálytársat is, és mással is csetelt már. Örültem, nagyon.

5. Áron varratszedésen túl van, szerencsésen megúszta, nem fájt neki és nincs is nyoma. Változatosság kedvéért estére belázasodott. Oviszünet újratöltve, ha csak valami csoda folytán ki nem alussza a lázt reggelre. Unalomról szó sem lehet.

 

Szerző: gneke  2014.04.22. 21:01 Szólj hozzá!

Címkék: húsvét betegség gyerekszáj barátság áron adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr606070732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása