Nagyon régen írtam már és persze ennek következménye, hogy biztos sok dolog ki is marad majd, ugyanis nagyon eseménydús hetek állnak mögöttünk. Végre Apa is szabin van és már egy nagyon rövidke nyaraláson is túl vagyunk. Azt viszont mindig nagy izgalom előzi meg részemről, nem maga az utazás miatt (amiatt is), hanem hogy minden össze legyen pakolva, remény hogy jó időnk legyen, senki ne betegedjen meg előtte (sem).

Áronunk mindeközben szépen fejlődött, nekem még mindig hihetetlen mennyire aktív, folyton folyvást forog, "énekel", keze a szájában, és nyaralás napjaiban elértük, hogy a lábát a szájába vette. Már régóta próbálkozott vele...Kb másfél hete vagyunk túl az első IGAZI kacagásán - olyan jó hallgatni. Nyaralás alatt sikerült megdupláznia a születési súlyát, két nappal ezelőtti mérés eredménye 6560g (született: 3250g-mal).

Nagyon erős markolása van, a játékokat már könnyen megfogja, markolja, szinte mindent elér már azzal hogy forog maga körül, hason fekve. És erősen próbálkozik a kúszással-mászással, lábait maga alá szedi és próbál haladni, a bal talpacskája már érinti a talajt.

 

Szerző: gneke  2008.07.31. 22:02 Szólj hozzá!

Címkék: áron

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr7595130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása