A héten focistáborban voltak a fiúk.

Andor számára ez igazi ajándék volt, Áronnak...nos, belőle lesz a szurkoló.

Andor, ha tehetné reggel amint kinyitja a szemét máris labdát rúgna, Áron épp elfocizgat Andorral, de ő teljesen más. Ő inkább technikai jellegű sportok iránt érdeklődik, és hogy ne hazudtoljam meg magunkat a hajlékonysága miatt talán mégiscsak elvisszük majd a híres tornászedzőhöz.

No, de a táborról. Teljesen meg voltunk elégedve, a gyerekek is, mi felnőttek is. Rengeteget mozogtak, volt felmérés az első nap és az utolsó nap is, aminek az eredményét még nem láttuk, de idővel talán azt is fogjuk. Volt rengeteg meccs, játék, szabadtéren, benti pályán (sportcsarnokban). Odafigyeltek rájuk, amire a hét eleji kánikulában kifejezetten szükség is volt. Napi háromszori étkezés volt, sok folyadékkal és sportszeletekkel.

Az utolsó nap készült róluk egy kis videóösszeállítás is, amit természetesen megosztok itt:

 


 

Több táborba nem mennek a nyáron, holnap kezdődött volna eredetileg a sakktábor, amin Andor negyedjére, Áronka másodjára vett volna részt, sajnos ez a turnus viszont jelentkezők hiányában elmaradt.

 

Szerző: gneke  2015.07.12. 15:41 Szólj hozzá!

Címkék: foci tábor andor áron

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr777620210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása