Nálunk gyakran kezdődik már reggel is veszekedéssel a nap...Andor kontra Adrika illetve gyerekek kontra szülők. Ma reggel megint az iskolatáska tartalmának tizedelése okozott némi nézeteltérést nomeg az egyik gyerek beárulta a másik gyereket nálunk, hogy az megint mit rejteget és visz magával amit nem kéne, ellenben a papucsot nem teszi a helyére hanem hagyja a szék lába alatt...

Házajtón kívül is zajlott a harc, az udvaron lejátszódó jeleneteket mindenki hallja. Ma a kocsibaülés helyett iskoláslány a világgámenést akarta választani, persze nem a város irányába indult el, hanem az ellenkező irányba. Apját faggattam hazaérkezés után, hogy hogy "szedte össze"  - reggeli rohanás duplán...Állítólag a nagylány szájából a következő mondat hangzott el, 50 méter távolságból is hallva: én nem megyek olyan helyre ahol kiabálnak az emberrel!

(Nem is értem: ő miért kiabál????)

Szerző: gneke  2010.02.25. 23:56 Szólj hozzá!

Címkék: család gyerekszáj adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr601791154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása