Szokásos helyen és időben, munkahelyünk szervezésében ünnepeltük az idén is május elsejét. Program is hasonló volt, gyerekek örök kedvence az ugrálóvár, az arcfestés, a pónilovaglás, de volt ezen kívül is számtalan más program, kézművesség, majorett bemutató, sportversenyek, főzőversenyek.

Adrika egész idő alatt egyik osztálytársával és legjobb barátnőjével volt, az ő szülei is mindketten ott dolgoznak, ahol mi, sőt én a szülőket több mint 20 éve ismerem, még a középiskolás időkből.

Andor hol velünk volt, hol pedig Adrikával óriáscsúszdázott, illetve egyedül ő pónilovagolt az idén, mert Adrikának nem volt kedve, Áronunk pedig bátortalan volt. Áronka gyakorlatilag csendesen szemlélte az eseményeket, a lovacska tetszett neki, de mikor felülhetett volna rá, akkor inkább visszahőkölt,a kicsi (nekivaló) ugrálóvárba sem merészkedett be. Viszont a több órás szabad levegő a már-már kánikulai melegben megtette hatását, autóba ülve rögtön elaludt.

 

 

 

Szerző: gneke  2010.05.02. 22:29 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr621969827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása