A kórházból 15-én nemzeti ünnepünkön ragyogó napsütéses időben hoztunk haza. Kicsit piros fenékkel, váladékos szemmel és besárgulva, emiatt egyébként egy nappal tovább voltunk kórházban.
A besárgulás kis bonyodalmakat okozott, ugyanis aluszékonnyá tette és emiatt kevesebbet szopizott, és "csak" 2 hetesen  nyerte vissza a születési súlyát.
Néhány első megjegyzés: első levegőztetés: 27-én, másnap az első autózás és látogatás K. mamáéknál, az első gügyögésszerű hangok: 29-én. 28-án bejelentkeztünk a kereszteléshez a Szent Anna Székesegyház plébániájára.

Éjszakánként max egyszer ébred szopzni, szépen fejlődik, 2 hetes korától egyre élénkebb, egy-két sírós naptól eltekintve nyugodt baba.

Első Húsvéton is túl vagyunk: G.mama eljött személyesen átadni a nyuszi ajándékát:-)

Első névnapon túl: K.mamáék meglátogattak, ajándékokkal láttak el, leendő keresztszülei képeslapot küldtek.

Testvérei nagyon szeretik, különösen Andorka: becézgeti, simogatja, puszilgatja, "kisöregnek" és "pirinkónak" hívja. Viszont a sírását nem szereti hallgatni, kórházból hazaérkezve a második sírásnál megjegyezte: "na fejezzük már be ezt a sírást".
Szerző: gneke  2008.04.11. 16:15 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr11421459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása