Tegnap szülői értekezleten voltam Andorka csoportjában.

Szeretem a "szülőiket" és természetesnek tartom, hogy minden tanévben kétszer egy órát rászánok, illetve többet, mert egy óra alatt általában nincs vége. Eddig mindegyiken voltam, csak ősszel olyan szerencsétlenül jött ki, hogy mindkét gyermeké egyidőben volt, így G.Apával osztozkodtunk, mondtam menjen az Adrikáéra és pedig az Andorkáéra. Ez őszintén szólva prémium kategóriájú felajánlás volt, ugyanakkor nem rossz befektetés, ha azt akarom hogy G.Apa legalább ilyen esetekben járjon szülőire, ha egyszerre van a gyerekeké.
Tehát tegnap szülői volt, kis szervezéssel bejutottunk Debrecenbe, a babakocsi harmadik gyereknél először volt buszon, apukám (K.Papa) kijött hozzánk és segített a buszra feltenni-letenni a babakocsit és tartalmát (Áronkát). Így elmondhatjuk, hogy Áronka tegnap először buszozott. Sok rekordot vezet, pl a Corában mint nagy bevásárlóközpontban már 2 és fél hetesen járt, és már négyszer volt!!!!
Tehát szülői. 1/2 5-kor kezdődött, megbeszéltük, hogy fél hatkor telefonon keresnek majd, hogy mennem kell szoptatni. Nem került sor rá, mert addigra vége lett. De ennyi elég is volt belőle. Nem az értekezletből, az óvó nénik végtelenül kedvesek és minden elismerésem, hogy kibírják némely kis ovisuk anyukáját. Hát igen...az anyukák. Elég lenne egyet is elviselni a tudálékosabbjából, de itt több is van.
A május elég zsúfolt lesz, jövő héten arcfestés, ugrálóvár az egyik alapítvány jóvoltából, majd anyák napja és évzáró a hónap végén, május utolsó szerdája a kihívás napja (megj. egyik anyuka által: ilyen már tavaly is volt! - hát igen, ilyen van már pár éve...), gyermeknapi program  a hónap végén, ami valószínű állatkerti látogatást fog majd jelenteni.
Nyári ovis szünet időpontja is megvan, hat hét lesz, szerencsére mivel itthon vagyok, ezért a mi gyerekeinknek ennél jóval több.

Jövő héten az Adrika csoportjának lesz szülői értekezlet.
Szerző: gneke  2008.04.29. 11:27 Szólj hozzá!

Címkék: andor áron

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr84446853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása