Május elsején a munkahelyi majálison voltunk. Szokásos helyszíne a munkahelyi sportpálya.
Míg nem születtek meg a gyerekek sohasem mentünk ki, valahogy ráéreztünk, hogy ez a nap, a programok főleg a gyerekeknek és a kisgyerekes családoknak vannak kitalálva.
 Mikor először voltunk munkahelyi majálison akkor volt Adrika közel 2 éves, Andorka pedig 5 hónapos. Büszkén toltam  a babakocsiban - persze a pici babával azért jó kimenni, meg egyáltalán kisgyerekkel,hogy mindenki megcsodálhassa, Anya és Apa pedig büszkélkedhessen az ő leggyönyörűbbjével.
Tehát az idén is kimentünk, immár három gyerekkel. Hogy mikor értünk ki arról nem érdemes beszélni - nem mi voltunk az elsők maradjunk annyiban. Tehát 1/2 12-re kinn is voltunk, így lemaradtunk a legtöbb gyerekprogramról, mint lufihajtogató bohóc, majorettesek műsora. És több órás sorbanállás után majdnem lemaradtunk az arcfestésről is, de azért még éppen belefértek. Adrikából Hello Kitty cica lett, Andorkából katona. A gyerekek nagyon élvezték az ugrálóvárat, szerencsére ott nem kellett sorbanállni.
Áronka szépen aludt, ahogy jólnevelt kisbabákhoz illik. Mikor felébredt megszoptattam az autóban, majd folytattuk a majálisozást.












Szerző: gneke  2008.05.03. 16:25 Szólj hozzá!

Címkék: szabadidő andor áron adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr63452338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása