Bizony ez az idő is eljött. 3 hónap, egy negyed év, egy évszak.
Mennyi mndent tud már: egyre többször hallani a hangját, amit imádunk hallgatni, aranyos, kényes babahang, fordul a játékok felé, belemarkol és nem engedi el, így pl a feje alatt a pelenkát teljesen átrendezi. Mindent markol. Hason kinyomja magát. Az oldalra fordulást gyakorolja, az oldalánál állok közben szemmel tart, lábait fordítja, de a teste még marad fekvőhelyzetben.
Méretek: 41 cm-es kalapméret, 41-es melltartó és 59-es testhossz. 5320g.
Kis összehasonlítást bégeztem, mindkét tesóka súlyosabb volt 3 hónaposan. Andorka már 60 cm fölött volt, Adrika még csak 58 volt ennyi idősen.

Az oltást jövő hét kedden kapja, reméljük addig nem lesz beteg, mert Adrika és Andorka csúnyán köhög és doktor néninkkel együtt reméljük, hogy nem kapja el Áronka a tesóktól.



Szerző: gneke  2008.06.12. 19:45 Szólj hozzá!

Címkék: andor áron adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr46517120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása