Véget ért az óvodai év, az első szünidei héten Adrika táborban volt. A munkahelyünkön szoktak minden évben meghirdetni többféle nyári tábort, napközis jellegűek, reggel viszik a szülők a gyerekeket, délután pedig mennek értük. Adrika a Tímárházban volt kézműves táborban, és nagyon szép tartalmas hete volt. Tanultak batikolni, korongozni, papírsárkányt készítettek, szélforgót, bőröztek, gyertyát öntöttek. Voltak  a Tűzoltóságon, így ő már ült tűzoltóautóban, fagyiztak, játszótereztek.  Kb tizenkét gyermek volt és ő volt a legkisebb, de mindjárt az első nap a legnagyobb kislánnyal összebarátkozott.

Mivel a tábor városi szervezésű volt, így a városi tv is megemítette a híradóban és a helyi újságban is volt cikk róla fényképpel, melyen Adrika is rajta van.

Szerző: gneke  2008.06.24. 10:58 Szólj hozzá!

Címkék: adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr38536591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása