Adrika és Andorka is táborban volt a héten, a házunktól két utcányira: kézműves táborban. Adrikának ez volt a második, Andorkának az első tábori hete. Érdekes, hogy a Tímárház is kézműves tábor volt, mégis teljesen mást tanultak itt a gyerekek és mást ott,  a tábor végén pénteken délután megnézhettük egyben az összes gyermek összes munkáját.

Készült itt is agyag"edényke", volt gyöngyfűzés, szatyorfestés (vászonszatyor), társasjáték készítés, könyvjelző és ujjbáb készítés.

Mindennap pónilovagoltak, de néztek "madarakat", pulykát, pávát, kakast, ami a helyi biofarmon volt.

Mindkét gyermek jól érezte magát a táborban, ígérik, hogy jövőre is mennek.

Szerző: gneke  2008.06.29. 21:36 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr10545141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Napocska77 2008.06.30. 18:03:50

szia! Nagyon klassz lehetett a tábor. Jó, hogy ma is vannak még ilyen kézműves táborok.
a könnycsatorna átmosást sajnálom, hamar legyetek túl ezen. Nekünk is van szemgyulladás, de talán már múlik kopkop. Mi is kaptunk valamilyen cseppet annak tobrex a neve!

gneke 2008.07.01. 00:13:18

Szia Napocska!

Jó volt a tábor. Szemecske: ha néhány héten belül nem fog múlni a gyulladás, akkor gyanús. A Tobrexnek is Tobramycin a hatóanyaga, mint a Brulamycinnek. Vigyázz, mert látszólag javul a cseppre a gyulladás, de ha az a baj, mint nekünk, akkor nem ez a megoldás.

Puszi: G.Anya

Napocska77 · http://napocska77.blogol.hu/ 2008.07.05. 17:26:28

szia! Honnan tudom azt, hogy komolyabb a baj a kis szemével? Sajnos én nem igazán tudom eldönteni. Mikor sokat sír, akkor utána persze csippás neki, de amúgy nem tűnik gyulladtnak.

Mondjuk nekünk pár hét múlva amúgy is mennünk kell szemészetre, magánba.
Mert nekem, ugye van ez a szembetegségem, ami genetikai és mindenképp meg akarom nézetni, örökölte e Berci (nem vészes, de ha van neki is, akkor minél hamarabb fel kell ismerni és kezelni, meg hamar kell majd szemcsi, nekem is 9 hósan már volt). Akkor ott erre is rá tudok kérdezni?

Üdv:Ági
süti beállítások módosítása