Pénteken 4 hónapos lett Áronka. Ez a hónap rengeteg fejlődést, újdonságot hozott, elsősorban a mozgás terén. Hasrafordulás hátról, hátrafordulás hasról eleinte véletlenül, majd egyre inkább tudatosan. Erős kapaszkodós, markolási ösztönnel, gyakorlatilag mindent markol,amit ér, szemüveg, asztalterítő, textilpelenka, ruhadarabok és persze minden kerül is a szájba. Elég sokat bukik mostanában, bár emlékszem Adrika is 3 hónapos kora után kezdett, bár Áronka hamarabb kezdte, de mostanában egyre gyakrabban fordul elő. Andorka születése után azonnal kezdte és jó félévig tartott.

Áronunk nagyon barátságos emberke, mosolyog ismerősre, idegenre, bárki ölbe veheti, nem fél. Játékok egyre jobban érdeklik, nyúl utánuk, megmarkolja,   a zenélő forgó egyre népszerűbb.

És néhány adat: elérte a 6 kg-ot, egészen pontosan 6030 g volt 11-én, 61 cm testhosszhoz. Még csak anyatejet eszik, 6 hónapos kora előtt nem szeretném mással megkóstoltatni.

Testvérek is egyre jobban és többet foglalkoznak vele, Áronka hálásan mosolyog rájuk.

Szerző: gneke  2008.07.15. 15:22 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr33569425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mamacka 2008.07.25. 15:42:14

Gratulálok én is a gyerkőcökhöz!
Nagyon aranyosak!
Mi Andorunk két hónaposan volt ilyen dundi! :) Mi lesz ebből még később ajjajj :) :) :)

mamacka

Napocska77 2008.07.26. 20:49:23

gratulálok, nagyon szépen gyarapszik áronka. és nagyon klassz, hogy anyatejes, kapja is, minél tovább:-)
sajnos, Albert tápszeres. Nekem pl. emiatt nagyon nagy dilemma ez a hozzátáplálásos dolog. Mikor kezdjük majd el? 6 hónap előtt vagy után?
persze, mindenki mást tanácsol, ebben is.
süti beállítások módosítása