lett hétfőn. Most sem sikerült időben lejegyzetelnem az adatait, fejlődését, de ami késik nem siet.

Tehát: 65 cm Apa mérése szerint, nekem négy mérés négyféle eredményt hozott, max 64 cm-nek mértem, a súlya pedig 6780g.

Egyre többen mondják, hogy jó kis dundika, a kis combjára nézve megállapítják, hogy vannak itt hurkák:-)

Amivel nagyon-nagyon elégedettek vagyunk (mindennel) az a mozgásfejlődése. Nem is elégedettség ez, hanem meglepettség, amit nem tapasztaltunk sem Adrikánál, de még Andorkánál sem, hogy 5 hónaposan mennyire aktív, gyakorlatilag hason fekve mindent elér, bár még nem kúszik, nem mászik. Addig forog, pörög, míg eljut az általa kiszemelt helyig. Amit hiányoltam néhány hétig, hogy hasonfekvésből miért nem fordul vissza, mikor ezt már többször csinálta, na ez most ismét bekövetkezett, bár egyre többször látom, hogy csak az oldaláig fordul. És szinte mindig hason alszik, lefektetjük a hátára és álmában már fordul is a hasára. Eléri és kóstolgatja a nagylábujját, vigyorog még mindig mindenkire, és valószínű, hogy az első fogacskák megjelenése is hamarosan várható, mert egyre gyakrabban van a szájában az ujja és bármi ami a közelében van (textilpelenka, eldobható pelenka, levetett ruha, stb).

A játékaival egyre hosszabb ideig eljátszik, egyik kezéből a másikba pakolgatja, ja és kóstolgatja ezeket is,  a járókában szeret lenni, bejárja minden zegét-zugát.

Élénken kommunikál.

Még csak anyatejet kapott.

 

Szerző: gneke  2008.08.16. 23:47 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr34619212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása