Ettől félt már egy éve.

3 éves kora óta mindig a következő szülinapját várja, szinte még ünnepeljük az aktuálisat, de már a következőt emlegeti. Tavaly is így volt ezzel, mi lesz majd ha hat éves lesz - mire valahogy megemlítettem neki, hogy akkor lesz szuri is. Ez még tavaly augusztusban volt, azóta gyakorlatilag állandó téma volt ez az oltás dolog, fog-e fájni, hová kapja majd, stb.

Áronka oltásainál mindig elmondtam neki, hogy Áronka milyen ügyesen viselkedett, nem is sírt, épp csak egy ici-picit, nem is fájt neki és a doktor néni azt mondta, hogy a 6éves oltás még ennyire sem fáj.

Én vittem el a tanácsadóba, ami új helyre költözött - ő volt a legnagyobb, csupa pici baba volt 2-3-4 hónapos, 1 éves, 15 hónapos...Persze volt sírás szinte mindegyik után ahogy az anyukájuk kihozta őket a rendelőből. Adrika nagyon félt, mire bementünk szinte már sírt. Doktor nénink szabadságon van, ezért a doktor bácsi helyettesítette, aki mint mindig most is kellemes humorával próbálta megnyugtatni félős kislányomat. A szuri beadását végülis észre sem vettük. Utána már dicsekedett is, hogy nem fájt és az oviban majd mindenkinek elmondja, hogy neki nem is fájt a szuri.

Szerző: gneke  2008.08.17. 00:04 1 komment

Címkék: adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr33619230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RKriszta 2008.11.11. 17:34:29

Csodaszép ez a lány!!!!
süti beállítások módosítása