Igaz már vagy két hete (khm...), de most mi mentünk kisbabát látogatni, mégpedig egy Áronkától 20 nappal fiatalabb kislányt. Most leírva látom, hogy ez így is illett, mármint nekünk menni, fiatalabb is, kislány is.

Az anyuka régi kedves ismerősöm, Debrecentől elég messze került, dunántúli lett, néhány napra hazajöttek a szüleit meglátogatni. Kaptunk az alkalmon és meglátogattam őket Áronkával.

Nagyon jó volt!

A két apróság még annyira nem vett tudomást egymásról, váltva aludtak, váltva nyűgösködtek, váltva szopiztak, vagy épp egyszerre nyűgösködtek és egyszerre szopiztak...

Azért hagytak minket anyukákat beszélgetni, tapasztalatot cserélni és kibeszélni őket. (ezúttal is köszi Emma, Áron).

Természetesen fényképezőgépet nem vittem magammal, a nagy előkészítésben itthon maradt, ha mégis előbb-utóbb fénykép kerülne ebbe a posztba annak az oka, hogy Jucusnak talán skerült egy-két képet készíteni a babákról.

 

Szerző: gneke  2008.08.23. 21:42 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr50629695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása