Adrika az utolsó ovis évet kezdte, Andorkának még van ezen kívül is egy.

Az első nap mindig nagy becuccolásokkal kezdődik, szülői részről: ovis zsák, benne a benti cipő, kinti cipő, váltás ruha, váltás fehérnemű (sosemlehettudni), kinti ruha, ivópohár, fogmosópohár-kefe, fogkrém, fésű. Talán ennyi. Tornazsák, benne mez illetve  nadrág+póló, zokni, cipő. Elég összeszedni kire jó még valami tavalyról, tavasz óta mennyit nőtt a lábuk, a magasságuk. és ezenkívül amit még vinni kell: wc-papír, papírzsebkendő, szalvéta, folyékony szappan. Pénz. De ezt majd szülői értekezlet után, ahol megszavazzuk mennyi is legyen, vagyis inkább elfogadjuk a tényt, hogy mennyi az annyi. Eddig nem változott évente 1500 ft irószerpénz, havonta 300 ft csoportpénz. No ez két gyerekre 9ezer forint.

Szépen reggel elindultunk az oviba, frissen beszerzett cipőkkel, ruhákkal, és akkor ott kiderült: Andorkának kicsi a benti cipője. Tavasszal vettük, alig hordta, eszembe sem juttt, hogy megnézzük nem kicsi-e? Hát az volt. Guta majd megütött, szombaton vettünk nekik tornacipőt kinti homokozós cipőt, már ez is helyben volt, megvehettük volna. Délután indult a kör? kiderült fiam esetében szükséges 29-es cipőből sehol sincs...30-asból sem. De azért megoldottuk.

Az első nap mindenki elmeséli az élményeit, hol nyaralak, mit csináltak a nyáron. Előző posztomban már írtam, szerintem elég mozgalmas nyaruk volt. Ma pedig beviszik megmutatni, hogy miket készítettek a kézműves táborokban.

 

Szerző: gneke  2008.09.02. 15:45 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr66645023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása