Mostanában többször méregetjük Áronkát, de valahogy nem nagyon akar növekedni a súlya. A múlthavi rekordgyarapodás (közel 80 deka/hó) mintha előre pótolta volna az e havi alig 20 dekát....Fogtam a fogra, a jól beindult mozgásra, de hiába.

Mivel a héten lesz 6 hónapos így azt gondoltam, hogy elkezdjük a gyümölcsök kóstolgatását. Mivel van egy nagyon jól termő őszibarackfánk, amin már az idei utolsó barackok érnek, még tudok belőle adni néhány napig kóstolót, nem pedig fagyasztott gyümölccsel  vagy konzervvel kell kezdenünk. (többek között ezért nem vártam meg, hogy betöltse napra pontosan a hat hónapot, 3 nappal előtte kezdtem a gyümiadást).

Bár ebből még semmilyen messzemenő következtetést nem lehet levonni, de Áronka jól fogadta az első ízeket, olyan volt, mintha mindig őszibarackot evett volna és mindig kanállal lett volna etetve.

 

Szerző: gneke  2008.09.08. 23:20 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr26654821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása