Hétvégén ismét elutaztunk G.mamáékhoz Dombóvárra.

Nagyon gyors utazás volt, pénteken délután indultunk és vasárnap jöttünk haza. Az utazás hosszú volt és fárasztó, Áronka aludt csak a nagyjaink semmilyen trükköt nem vettek be altatóként, így hát elég fárasztó volt megérkezni este 10 után!

Ráadásul egész hétvégén kánikula volt, vasárnap pl 37 fokos rekordmeleget is mértek (igaz Szegeden, de akkor is...). A jó időnek viszont azért lehet örülni, mert ilyenkor egész nap kinn lehetünk az udvaron és így mégiscsak jobban viselik nagyjaink, megy a motorozás, biciklizés, kinti játszás.

G.papának segítettünk szőlőt szemelni, majd darálni, finom bor lesz belőle :-) Darálásban Andorka és Adrika is kivette a részét.

Találkoztunk  Petiékkel és a dédivel is.

Áronka is jól viselte a máshol alvást, napközben  a teraszra tett utazóágyban játszott, aludt, többnyire nem vágyott ölbe.  Persze mindekit levett a lábáról a nyugodt viselkedésével:-)

 

Szerző: gneke  2008.09.08. 23:13 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr87654815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása