Izgalmaknak vége: nem lett meg az első tejfog az oviban, mint ahogy azt Apával már pénteken is sejtettük. Adrikát megnyugtattuk, hogy a miénk sincs eltéve, sőt nekünk az első körmöcskénk, születési karszalagunk (bár ez utóbbi apának talán G.mamáéknál igen, érdekes mert hímzett volt, és nem szerepelt rajta a születési súly és semmi más csak a monogram. ), feljegyzések az első lépésekről, szavakról sincsenek meg.

Apropó, születés...Néhány nap és megint évforduló. Épp 5 éve kellett volna Andorunknak megszületnie, de pár napot késett...Erről majd aznap, vagy legalábbis néhány nappal később beszámolok.

Ha születésnap, akkor legyen névnap is: a héten rengetegen köszöntöttek, nagyon jó érzés, hogy ennyien gondoltak rám 19-én. Akiről a nevem kaptam, az anyukám, és akitől, az pedig az apukám, mert  ő gondolta úgy,hogy ha lánya lesz, csakis az anyukája keresztnevét kaphatja. Amennyire tudom anyukám azért egyezett bele, mert biztos volt benne, hogy fia lesz...

És még egy ünnep, igaz még van 5 hét addig, mégpedig a Karácsony. A héten is folytatódott az ajándékok beszerzése, már egész jól állok. Bár pénteken mikor szortíroztam nem voltam teljesen elégedett.  Mennyiségre rengeteg, nem is tudom, ha mindenkié meg lesz, hová rejtem majd...Egy kisebb csomó fog hamarosan átadódni Andorka szülinapja alkalmából, aztán csökken majd Mikulásnapkor, a többi marad a fa alá.

A héten tervezek adventi koszorút csinálni. Eddig sohasem volt általam készített, remélem az idén végre kipróbálhatom magam ezen  téren is.-) Már böngésztem a netet, őszi terméseket gyűjtöttünk hozzá, talán csak a koszorúalap hiányzik ( és sok más egyéb apróság).

 

 

 

Szerző: gneke  2008.11.22. 23:09 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr94783473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Napocska77 2008.11.23. 21:33:03

szia! hát igen, amilyen nagy már a család, tényleg nem könnyű eldugni az aprók elől az ajándékokat, sok leleményességre van hozzá szükség:-)
én is pont ma kezdtem el a lakást csinosítani, aztán szép lassan egyre szebb lesz majd adventig(remélem)
süti beállítások módosítása