Mikor gépközelben vagyok mindig elfelejtem, de most megpróbálom összefoglalni milyen újabb dolgokat csinál mostanában, mondjuk az utóbbi egy-két hétben felvett szokásokra gondolok.

Egészen új, hogy rázza a fejét. Van a "nem-nem" rázás és a bólintás "igen-igen", mindkettő olyan hévvel, hogy félek elszédül. Ezeket csak úgy csinálja, semmi köze a vélemény nyilvánításhoz. Bár véleménye van dolgokról, rendszeresen magyarázgat.

Napocskánál olvastam, hogy Albertke csetteg a nyelvével, ez nálunk is előfordult már hetekkel ezelőtt. Az e heti (nem lottószámok) nyelvgyakorlat a ffff-ffff (hogyan fúj a szél, mondaná egy elsős tanítónő vagy logopédus).

Nagyokat kacag, édes kis csengő-bongó hangja van, imádom a nevetését hallgatni.

A kezével továbbra is nagyon erősen markol, még mindig soknak találja a környezetében lévők szemét, vastagnak  a bőrét, hosszúnak és dúsnak a haját:-)

A papucsok nagy szerelmese.

Egyre gyakrabban álldogál, kapaszkodva. A héten felfedezte és puszival látta el azt a szintén gyönyörű picibabát, akit a tükörben látott:-)))))))

A bal sarkát szereti a szájába venni, kóstolgatni, (érdekes csak a balt), nemrég felsírt e művelet közben ugyanis megharapta a saját sarkát. Harapásról jut eszembe: gyakran harap, sajnos a cicit is, valahogy ez a két tesóra nem volt jellemző, az első 2 vagy 4 fognál egy-kétszer előfordult, de Áronka akkorákat harap hatfogúként is, hogy néha sírni tudnék  a fájdalomtól.

A szemüvegünk is útban van neki, Andorkáét is és az enyémet is szeretné megkaparintani rendszeresen.

A tisztábatevés egyre nehezebb, de nem én vagyok ügyetlenebb, hanem ő egyre mozgékonyabb. megint az összehasonlítás: Adrikával, Andorkával szinte ilyenkor kezdődtek a pelenkázási nehézségek, olyan 6-8 hónapos kora (koruk) közt, Áronunk már 4 hónapos kora óta forog, nehéz öltöztetni. De a héten főleg fürdetés után egyre nehezebb lett az öltöztetése.

És a fürdés...Ülve szeret fürdeni, illetve állva szétnézni a kád környékén, ami szintén újdonság és szintén nem csak önmagához hanem a testvérekhez képest is.

Hirtelen ennyi jut eszembe róla, majd ha kilépek a blogunkból biztos jönnek még elő a dolgai.


 

Szerző: gneke  2008.11.23. 23:59 Szólj hozzá!

Címkék: fejlődés áron

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr70785166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása