Talán mindannyian gyógyultak vagyunk.

Áronunknak 3 nap elteltével elmúltak a pöttyei, Adrika és Andor teljesen rendben, nekem még kicsit a hangomom hallatszik, hogy köhögtem, de ez már igazán nem panasz.

Áronunk a betegsége alatt visszafejlődött járásilag, valószínűleg legyengíthette nagyon a láz, nem nagyon volt hajlandó járni, inkább megint mászott pár napig. Foga...A nyolcadik amit alul a bal kettes helyen vártunk végülis kilencedikként futott be, megelőzte őt a jobb alsó négyes, ami igencsak gyors volt, mert előbb papírforma szerint a felső négyeseknek kellett volna kibújniuk. Nade mindegy.

Közben Adrikánknak is elkezdett az egyik felső egyese mozogni, hamarosan várhatjuk a harmadik csontfogacskát.

 

Szerző: gneke  2009.03.19. 22:02 1 komment

Címkék: betegség fejlődés fogzás áron

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr881012935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária69 · http://haromcsillag.blogspot.com/ 2009.03.24. 00:14:41

Hát, ilyet már én is gondoltam kb. 4 hete, de utána sorban betegedtek le újból a gyerekek. Már nem is merek ilyenre gondolni, hogy vajon mikor nem lesznek betegek. No, majd talán nyáron.
süti beállítások módosítása