Andorka csoportjában szerdán volt az évzáró - ballagó - anyák napi ünnepség. Leghosszabb részét valóban az évzáró tette ki, vagyis amit az elmúlt évben tanultak. Aranyosak, lelkesek, de muszáj megjegyezni, hogy kevés egyedi szereplésük van, kicsit olyan kiscsoportos szintű műsor volt, sok körjátékkal.

Ballagás mintegy 4 gyermeket érintett, két kislányt (köztük Sz.Juditka is) és két kisfiút, van még pár gyermek aki mehetett volna iskolába, de inkább még az egy év ovis fejlesztést választották.

Az anyák napi rész rövidke volt, de most is nagyon szép. Igazi meglepetés ajándékot készítettek a gyerekek az anyukájuknak. Érdekes, hogy kiscsoportosként még mennyire nem tudtak titkot tartani, bár az ajándékot már akkor sem árulták el, hogy mi lesz, de a versek, játékok nagy részét már a műsor előtt kívülről fújtuk, mi szülők. Most középsőre-nagycsoportra teljes titokban zajlott a felkészülés, csak az oviban, nem otthon a nappaliban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: gneke  2009.05.27. 15:33 2 komment

Címkék: ünnep óvoda andor

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr171147005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Napocska77 2009.05.27. 18:12:46

Andorka kis drága, nagyon ügyes volt! az a szívecskés kép meg gyönyörű!

Mária69 · http://haromcsillag.blogspot.com/ 2009.05.27. 20:06:59

Nálunk sajnos a ballagási műsort zárt körben ünneplik csak valamelyik délelőtt, szülők nem lehetnek ott. Ez azért baj, mert apuka így egyszer sem láthatta a fiát az oviban, de én is szeretnék ott lenni.
Annyit megtesznek, hogy felveszik videóra és lemásolják mindenkinek.

Erre az óvónők azt mondják, hogy nem igazán szeretik "idomítani" a gyerekeket. Betanítani. Gondolom, hogy ezért választották inkább a játékos formáját a műsornak.
süti beállítások módosítása