Jól megérdemelt nyaralásunkat töltögettük az elmúlt napokban. Ha egész évben nem fáradtunk volna ki épp eléggé, akkor ezt megtehettük volna míg odaértünk. Autópálya, kényelmes autó, csak éppen a véget nem érő kérdéssor: mikor érünk oda? Nem is egyszerű erre válaszolni, hisz kicsi gyerekek még ahhoz, hogy időben tájékozódjanak, tehát a kb két óra múlva kifejezés mondjuk nem sok mindent mond. Megelőlegeztük, hogy messzebb megyünk, mint G.mamáékhoz szoktunk (országhatáron belül), de az út mindenféle játék vitelével és játszásával együtt is hosszú (most a találós kérdéses könyv a sláger), főleg szegény szülőknek akik aznap feküdtek le gyakorlatilag hajnali 3-kor, mert előtte még rekordmennyiségű őszibarackot tettek el télire.

Fürödtünk,
várat néztünk, arborétumban jártunk,
csónakázótavat láttunk,játszószobáztak, játszottak,

  vendégségben voltunk régnemlátott barátainknál  (most várják az ötödik babát és mikor utoljára találkoztunk 7 éve még egy hónappal  a második babájuk születése előtt voltak). Hát igen, közel 500 km a távolság...

 

Szerző: gneke  2009.07.31. 15:46 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr531279906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Napocska77 2009.08.01. 22:25:32

szia Erzsi!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás és nagyon szép idő volt hozzá!
Megnéztem a honlapot is, szuper hely, itt én is el tudnék képzelni egy családos nyaralást.

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2009.08.05. 12:37:01

Szuper lehetett a nyaralás:) Hát igen... az utazás nem egyszerű a gyerekekkel, de megérte:)))
süti beállítások módosítása