Adrika és Andorka anyukáméknál nyaralnak a héten. Úgy engedtem el őket, hogy mondtam mamának nem kell mindennap többféle dolgot megvenni nekik, pl ha egyik nap kapnak fagyit, akkor aznap mondjuk ne legyen kindertojás, cheetos meg egyebek...

Rögtön az első nap, hétfőn, háromféle nyalánkságot kaptak... (így engedjük el nyaralni a gyereket) Tegnap este beszéltem telefonon Andorkával és így kezdte:

 - Anya, kaptunk ma többféle dolgot mamáéktól, de csak egyet mondok el belőle! (és folytatta, valami újságféleséget kaptak, legalábbis ezt mondta el).

 

Megy ám a kényeztetés!

Szerző: gneke  2009.08.13. 16:38 2 komment

Címkék: gyerekszáj andor

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr501307352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária69 · http://haromcsillag.blogspot.com/ 2009.08.13. 17:22:07

A nagyszülők biztosan hirtelen, egyszerre szeretnének sok mindent megadni. Ezt lehet úgy is hívni, hogy kényeztetés.
Én sajnos még azt sem tudhattam, hogy milyen érzés, ha embernek van mamája, papája.
Ez nagyon jó, hogy a te drága 3 gyermekednek van, óriási nagy kincs.
A nagyik meg előbb-utóbb úgy is belejönnek abba is, hogy kicsit visszafogják magukat, hiszen a hétköznapi életben ez úgy sem teljesíthető pl. a számotokra.
Nagyon jó nyaralást kívánok a gyermekeidnek a nagyszülőknél. Remélem, hogy ők is élvezik!

Látom, hogy Andorka is érezte, hogy egy kicsit másképp tettek a nagyiék és túl sok mindent kaptak. Hm, csak egyet mondott el belőle, de elfelejtette, hogy akkor a többiről is kicsit hallgatni kellene, hogy anyu nehogy mérgeskedjen. Aranyos. Még az enyéimnél sem működik pontosan a titoktartás.
süti beállítások módosítása