Adrikát ma elkísértem egy barátnőjéhez, akinek a szülinapi bulija volt. A barátnője kapott szülinapjára egy laptopot, persze családi összefogással, összeadták a rávalót, szülők, nagyszülők, nagynénik. Hazafelé jövet már Adrika is emlegette, hogy kell neki laptop Karácsonyra, illetve egy játék, amivel ott játszott. A laptopra persze határozottan kijelentettem, hogy azt nem kap, sokbakerül,stb...Elfeledkezve róla, hogy az ajándékot a Jézuska hozza. Adrika meg is kérdezte, hogy azt nem érti, hogy a Jézuska miért nem tudja megvenni neki ezt a játékot?

(játék laptopja van, két éve kapta Karácsonyra, a családnak egy számítógépe van, de azt használhatja - egyébként a laptopon is egyszervoltoztak mint ahogy az itthoni gépünkön is szokott).

 

Szerző: gneke  2009.11.15. 22:08 Szólj hozzá!

Címkék: játék ajándék adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr301527620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása