Van néhány elmaradt bejegyzésem az elmúlt hetek, sőt majdnem hónapok eseményeiből.

Az egyik nagy téma, amiről írni szerettem volna, még  augusztusi elsejei, ami nálunk két családi ünnepet is érint, de ez a nap a Szoptatás Világnapja is. Nem titok ha előljáróban annyit mondok, hogy a három gyermek szoptatása eddig nálam 6,5 (hat és fél) évet tett ki összesen, Adrika 10 hónappal, Andor 3év 2 hónappal, Áron pedig eddig 2 és fél évvel járult ehhez hozzá. De ez lehetett volna sokkal kevesebb is, néha egy véletlenen múlik a sikere...De lehet erről majd csak jövő augusztusban írok  (ha még akkor is írok blogot).

Adrika első szülinapi buliján is túl vagyunk, mármint ami nem családi, igaz nem itthon tartottuk, sőt ő is volt már szülinapi bulin azóta.

Lassan egy hónapja tart az iskola, Andor beilleszkedéséről, az osztályról,  versenyekről, a várva várt első szülői értekezletről és a nem tervezett nagyjából 60ezer forintnyi összegről amit egy hónapban a suliban hagytunk ilyen-olyan címen...

Áron gyorsan közelgő ( na jó fél év, de eltelik az hamar) 3 éves szülinapja azt jelenti hogy lejár a Gyes, irány a munka világa...

És egy védőnői látogatás, nagyszülő-unoka kapcsolat nálunk remélem szintén blogbejegyzés témája lesz.

Csak tudnám mindezt mikor írom meg?

 

Szerző: gneke  2010.09.24. 09:48 3 komment

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr332319752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gneke 2010.09.24. 23:13:03

@PBea: Köszönöm a bíztatást!

cucka 2010.09.25. 09:49:32

pl. most délelőtt. ;) kíváncsian várom. :)
süti beállítások módosítása