Kezdődött pár hete azzal, hogy Andort meghívta egyik osztálytársa szülinapra. Folytatódott azzal, hogy Andor is 7 éves lett. Őt többször köszöntöttük, először a szülinapja utáni nap mamákkal, papával, dédivel. Pár nap múlva az osztálytársai köszöntötték, 5 kisfiút hívott meg igaz nem hozzánk, hanem ismét az egyik itteni mcdonaldsba. Másnap megint szülinap, ezúttal Adrika osztálytársa hívta meg a két iskolást, majd vasárnap a unokatestvéremék, fiaim keresztszülei jöttek köszönteni.

Képeket újabban ritkán készítek, néhány készült a családi szülinapon, de a mekis ünnepre elfelejtettem magammal vinni a gépet.

Nagyon jó hangulatban teltek ezek az ünnepségek. Az osztálytársas szülinapok nagy beszélgetésekbe csaptak át, mármint a szülők részéről. Jó volt kicsit megismerkedni pár anyukával, apukával az Andor osztálytársainak szülei közül és jó volt mélyebb beszélgetésekbe merülni  Adrika néhány osztálytársának szüleivel is.  Előző témához kapcsolódva  - természetesen ha osztálytársas szülők összegyűlnek mi másról is esne szó, mint iskoláról, tanárokról. Mégis jó kis kikapcsolódás volt péntek este-szombat délután. Főleg, hogy előtte délelőtt is programunk volt, majd utána jót sétáltunk a hidegben, de megérte és másnap jöttek az unokatestvéremék, tehát jó zsúfolt hétvégénk volt.

Szerző: gneke  2010.12.08. 22:55 Szólj hozzá!

Címkék: születésnap iskola andor

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr832503292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása