Rengeteg lenne, csak győzném feljegyezni. Nagyrészük  a feledés homályába vész, pedig kár érte...

Amit sikerült lejegyeznem, azokból egy kis válogatás. Természetesen Áron mondta.

Sapkát tesz a fejére, megdícsérem, hogy milyen jól áll neki. Mire Ő: - Vagány vagyok? (ráadásul a g helyett d-t mond így "vadány")


Telefon mamával. Mama kérdi tőle, hogy hogy aludt.  - A fal felé fordulva - hangzik a válasz (nem pont erre gondolt mama, aki elsőre nem is értette a választ. Kellett egy kis magyarázkodás hozzá részünkről)


Szintén mamás történet. Áronka játszik a szőnyegen, mama megjegyzi, hogy milyen sötét kezd lenni Áronka haja. A játékba belemerülő Áronka válasza: - Be van festve. Nem Karcsi csinálta (fodrász neve), apa csinálta! (nincs persze befestve a haja, egyébként senkinek sincs a családban, nem tudom honnan gondolta hogy fodrász ilyesmivel is foglalkozik).


A napokban történt, látja a (seb)ragasztókat rajtam. - Anya, meg vagy ragasztva?


És még mindig egészséges-betegséges. Köhögött mostanában, be szoktam kenni a hátát Kinder Loof-fal. Nem is veszem figylelembe, de természetesen Áron már tudja a gyógyszer nevét.

Ma este kérdi tőlem:- anya, bekensz kinderluffal? (nevetek, mert meglepődök hogy ismeri  a nevet). De ne nevess rajta!


- a fenekembe a múltkor adtál gyógyszert, ami fájt nekem (tényleg, lázkúpot)


Az esti gyógyszerezés menete: mikor náthás volt kapott cebion-t is (c-vitaminnak hívjuk)a D-vitamin mellé. Minden este figyelmeztetve voltam, hogy mi következik, és megjegyezte, hogy melyik vitamin melyik üvegcsében van, az egyik kicsit nagyobb és ennek megfelelően tudta hogy mikor melyiket adom és kérte a másikat.


A héten történt. Egy nagyon rossz szokást vett fel, mégpedig a szájáról tépkedte a bőrt, már vérzett majd szinte be is feketedett az ajka. Rászóltam, hogy fejezze be.

- Ne haragudj anya! Véletlen volt. Megígérem máskor nem csinálok ilyet! (és tényleg, meggyógyult a szája, és be is fejezte, remélem többször nem fordul elő).

Szerző: gneke  2011.02.17. 22:37 Szólj hozzá!

Címkék: betegség gyerekszáj áron

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr602669312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása