...a maszkabál

Egy egész hétig!

Már az ovibnai s így volt, egész héten farsangi programok voltak. Csoportszinten, óvodai szinten. Most ugyanez a helyzet a suliban is. Kedden farsangi futás volt, évfolyamonként versenyeztek az osztályok, minden osztályban 5 fiú és 5 lány alkotta a csapatot. Andor benne volt a csapatban a saját osztályuknál (elsők lettek a három osztály közül), Adrika nem, hiába no, anyjára ütött.

Tegnap Andorék osztálya volt a bábszínházban Maskarádés előadáson, vagyis inkább játszóháznak lehetne nevezni, holnap Adrikáék mennek. Osztályfarsang Adrikáéknak ma, Andoréknak holnap. Adrikáéknál a lányos anyukák viszik az ennivalót, vagyis gondoskodnak az ételről, a fiús anyukák az innivalóról, tavaly ez épp fordítva volt - és jövőre megint csere.

Szombaton családi sportvetélkedő, amit messze elkerültem volna, de Adrika zenés tornára jár és fellépésük lesz. Tehát megnézzük családilag és ezzel zárul a farsang az idén kis családunkban.
Már csak a telet kellene sikeresen elűzni!
 

Szerző: gneke  2011.02.24. 15:50 Szólj hozzá!

Címkék: család farsang andor adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr992687700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása