Ma délután hivatalosan is vége lett  a tanévnek, ennek eredménye két bizonyítvány. A zeneiskolain már szerdán túl lettünk, onnan már akkor két ötöst hozott haza a nagylány. A maiakkal pedig igazán érdemes dicsekedni.

Andoré még csak szöveges értékelésű, mivel elsőben még csak ilyen van. A félévihez hasonló bejegyzéseket kapott, viszont a magatartását javította jóról példásra, a tantárgyankénti értékelése jól megfelelt mindenből. A szorgalma maradt jó minősítésű, legalább lesz mit javítania jövőre, remélem ez a kicsi szépséghiba jövőre már nem lesz ott. Viszont rengeteget fejlődött, kifejezetten dicsérték a tanítónénik hogy szépen olvas, matekból is mindig dicsérik, az írásbeli munkáján kellene javítania, egyelőre sok hibát vét akár diktálás útján, akár sima másolás útján, akár emlékezetből ír. Türelem és fegyelem, odafigyelés.

Adrikáéról... jópár éve tettem fel egyik kolleganőmnek a kérdést bizonyítványosztások idején: csak azt mondd el miből nem lett dicséretes a lányod! Hát nekünk is ezt egyszerűbb most felsorolni:-) Magatartás, szorgalom példás, nyelvtan, ének, tesi jeles, irodalom, környezet, matek, rajz, technika kitűnő (ez a dicséretes ötös új neve). Ha Andornál azt mondtam azért van egy hogy lehessen még javítani akkor itt nem azt mondom, hogy innen már csak rontani lehet. Ilyen maradjon, nagyon büszkék vagyunk rá(juk)!

 A nyári szünet egyébként csütörtökön kezdődött, a héten van az első tábor: logi-suli. Nagyon tetszik nekik! Jókat játszanak, stratégiai játékok, társasjáték, kézművesség tarkítja a napjukat.

 

Szerző: gneke  2011.06.21. 22:24 1 komment

Címkék: iskola andor adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr103004503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása