Többjelentésű cím.

Természetesen még mindig az adventi gyertyákról van szó, vasárnap nálunk is meg lett gyújtva a harmadik szál. Ezzel együtt nagy előrehaladások is történtek, nagy izgulások közepette beérkeztek az utolsó ajándékok, már amit a gyerekeknek szántam(unk). A végszó alatt most azt kell érteni, hogy péntekre érkeztek meg, node szombaton egy részüket vittük is ajándékba. Nem vagyok az utolsó hetek bevásárlásához szokva, nagyon nyugodtan adtam fel hétfőn a játékrendelést, szerdai érkezésben reménykedve, végül csütörtöki személyes elbeszélgetés hatására pénteken lett itt. No, megerősödtem abban,hogy nem hagyunk az utolsó pillanatra dolgokat. Jó, van még itt idő, de én elég nagy biztonsági faktorral dolgozok tehát nekem ez már utolsó pillanat volt:-)

Szombaton vendégségbe mentünk. És az egész szombatot erre szántuk, reggeli utáni indulással, 2 órai utazással végre megérkeztünk. Most írhatnám megint, amiről beszéltünk is, hogy mindössze két órai autóút mégis évente egyszer-kétszer jutunk el egymáshoz, a családhoz. És délután sem rohantunk vissza, hanem esti indulással fél tizes érkezéssel értünk haza. Fiúk a visszautat nagyjából végigaludták, így sokkal nyugodtabban telt, mint az odaút.

3 és 4 közt. Nem tudok nem gondolni arra, hogy mostanában, a napokban született volna kis családunkba egy újabb csoda. 3 és 4 gyerek közt lennénk. Furcsa a gyerekek megérzése, Áron ha hármat lát vagy hall általában az jut eszébe, hogy 3 éves. Most vasárnap a három gyertya láttán azt mondta: hárman vagyunk testvérek. Szívszorító volt. Várjuk a negyedik gyertya gyújtását.

És persze Áronunk 3 és 4 éves kor között van. Ha megkérdezik tőle hány éves már nem csak azt mondja, mutatja, hogy három hanem mondja, hogy négy lesz. Muszáj mondani, mert látszik, hogy a hármat már bőven betöltötte.

Ürülnek az adventi zsákocskák, több mint fele üres. Adrikáék osztályában már csak 5 zsákocska rejt ajándékot. 5 nap van hátra a téli szünetig, amit persze nagyon várunk.

Addig még lesz egy zeneiskolai osztályhangverseny nekik, nekünk egy vállalati karácsonyi ünnepség (naná egy időben két helyen mármint a hangverseny és az ünnepség), pár munkanap, és egy ünnep előtti véghajrá a konyhában és a háztartás körül, szünet előtti dolgozatok, felmérések az iskolában.

És persze az utolsó gyertya gyújtása.

 

Szerző: gneke  2011.12.15. 00:12 Szólj hozzá!

Címkék: család ajándék advent

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr783464416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása