Eljött az idén is ez a nap. Készültünk rá, vártuk, bár nem voltam annyira lelkes  mint máskor, nehezebben jött a hangulat, az ajándékok egy része az utolsó héten lett meg.  A menü - ami sokkal rövidebb, mint máskor, de talán elfogy anélkül, hogy ráunnánk -a héten állt össze a fejemben. Az éjszakai karácsonyfa díszítés egyre nehezebben kivitelezhető, valahogy a gyerekek is érzik, hogy mi olyankor valami fontosat csinálunk és nem igazán tudnak 23-án este elaludni...Így aztán az idén először egy kis segítőtárs is akadt, Adrika először díszített velünk karácsonyfát, amit apa tegnap vett meg...

És most az utolsó pillanatban minden olvasónknak nagyon kellemes, békés, nyugodt Karácsonyt kívánunk!

Az alábbi dalocskát a gyerekek választották, nekik ez tetszett a legjobban. Nagyjából, összességében, mert természetesen még ezen is volt egy kis összeveszés, túl egyszerű lett volna, ha mindenki rögtön ezt választja. Jó, nagy volt a választék, csak ezért:-)

 

Szerző: gneke  2011.12.24. 09:43 2 komment

Címkék: karácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr523492883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cucka 2011.12.24. 10:34:49

Boldog Karácsonyt és meghitt ünneplést kívánunk Nektek! :)

Napocska77 2011.12.25. 19:42:04

szia! A hangulattal én is így voltam. Talán ha az időjárás kicsit karácsonyibb lett volna... akkor, talán, bár nem is tudom.
Boldog Ünnepeket Nektek!
süti beállítások módosítása