Nagylányunk igazi meglepetést tud okozni azzal, hogy tényleg milyen nagy is már! Biztos neki sem könnyű elfogadnia a vele történő változásokat, de be kell itt valljam, hogy nekem se. Tudom, tudom, csodálkozunk rajta, hogy mikor nőtt így meg és ezerszer elmondjuk, de tényleg nem értem: mikor  történt mindez?

Az hogy nagylány, még nem akadályozza meg abban, hogy mindenért leadja az aktuális sírásadagját. A heti magatartásjegye kb. minden alkalommal felkiáltójeles ötös, oka, nem beszélgetés és ilyesmi, hanem sokat sír. Anyja lánya is, no.

Még szerencse, hogy kinőttünk már a fogzás korból, illetve abból, hogy a fogzás fájdalommal, sírással, nyűgös éjszakákkal telik, mert most igencsak gondban lennék, ugyanis négy foga esett ki nem egészen egy hónap alatt, illetve ebből kettő épp ugyanazon napon. Hát, nem hittem, hogy valaha is téma lesz e blogban Adrika fogzása, de lám ez is eljött, mégiscsak.

Sírókirálynőnk maratoni sírását legutóbb pénteken hallhattuk, amikor is ellenőriztük az aznap megírt híres matematikaversenyes feladatait. Az látszik hogy nem fog jó helyen végezni, és az is, hogy nem kicsit figyelmetlen ő (sem).

Szerencsére jó osztályba jár, jó tanítónőkhöz, akikkel az utolsó szülői értekezletünk volt múlt héten. Ők is majdnem sírtak, hogy lesz-e még ilyen jó osztályuk, mi meg, hogy lesz-e még ilyen jó pedagógusuk. Megható volt ott ülni, 4 év telt el, és majdnem ugyanott ültem, mint az elsőn, mikor még óvodás volt Adrika és izgalommal vártuk milyen közösség lesz itt, mi vár rá.

A hét nagy eseménye a farsang lesz. Ahol  - már szeptemberben eldőlt - Két Lotti lesz (lenne) a barátnőjével. Nos, barátnője épp sielni van a héten, a farsang hetében, de Adrikát ez a kis apróság nem zavarja, majd előadja, hogy az ikertesó a másik szülőnél van épp Münchenben, bár ő nem Bécsben lesz hanem itt. Barátnője apukája szerint vigyen egy tükröt be és akkor nyugodtan lehet önmaga tükörképe:-) Hát, mit mondjak, engem jobban izgat, hogy a lányom ég egy nagyot ezzel az elképzeléssel pénteken, mint őt. Tanácstalan vagyok, mi lehetne, mert egy Két Lottis jelmezhez - pláne ami egy, nem is kettő - elég nehéz ötletelni. Próbálom rábeszélni olyanra, amihez a foglalkozásunkból adódóan ruhát, kiegészítőket is tudnék neki adni, de egyelőre nincs sikerem. A péntek meg közeledik...

Szerző: gneke  2013.02.18. 21:56 2 komment

Címkék: adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr595087804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PBea · http://pappb12.freeblog.hu/ 2013.02.20. 07:41:29

Szerintem, ha ő két Lotti akar lenni egyedül, akkor legyen az. Nem hiszem, hogy égés lenne, szerintem tök egyedi lesz így:)
várom majd a farsangos bejegyzést:)

gneke 2013.02.20. 22:33:11

Két nappal előtte van két tippünk, hogy mi legyen. (Nem két lotti) Akkora ötlet, mint a Lotti lett volna, nem lesz, pedig rengeteg ötletet kaptunk a megvalósításhoz. Anna nélkül nem az igazi, annak az lett volna a lényege, hogy a két barátnő akik annyira össze vannak nőve mint két egypetéjű ikertestvér, a farsangon is egyformába öltöznek.
süti beállítások módosítása