Nem tudom más szóval jellemezni azt a  hangot, amit a mobiltelefon ad ki magából, ha sms- vagy bármiféle üzenet érkezik rá.

Egyre mulatságosabb, mikor hazaérünk, épp belépünk a házba és a pittyegő hang gyakoribb, mint a másodpercek sűrűsége. Természetesen nem az én telefonomra jön ennyi sms és nem is Apáéra. Kamaszlányunknak sikerül száznál is többet begyűjtenie a délutáni - koraesti órákban. Még tavaly létrehozott az osztálya számára egy viber csoportot, ami  - mint a fentiekből is kiderül - elég aktívan működik. Így hazaérvén épp elég ha csak valaki beköszön az osztályból vagy elköszön a többiektől már jön is az üzenet, a pittyegés. Természetesen ahogy hazaérünk és szabad wifi zónába kerül:-). Nem mondom, hogy zene füleimnek, de roppant mulatságos.

Szerző: gneke  2015.02.01. 19:32 Szólj hozzá!

Címkék: telefon kamaszkor adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr117131313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása