Igazi  meleg nyári idő köszöntött be a hétvégére. Szerencsére épp most szombatra időzítettük a klimatizálást aminek lassan már éves múltja van nálunk.
Ugyanis G.Apa már legalább egy éve elkezdte a neten böngészést, hogy milyen márkájú és  teljesítményű legyen. Addig böngészte, míg őszre meg is találta a megfelelőt és hogy ez hol legolcsóbb, decemberben meg is vettük (Érden) és a beszerelést még karácsonyig szerettük volna elintézni de ez sok egyéb Tőlünk függő ok miatt nem jött össze. Tehát szombaton kánikulában be lett szerelve a klíma.
Apa itthon maradt a szerelőkkel én magam pedig a 3 gyerekkel K.mamáéknál voltam, illetve Adrikának programja volt, fellépőként szerepelt (nem versenyzőként) a GYermek- és Ifjúsági fesztiválon a Kölcsey Központban, ahová Andorka is elkísérte és K.Mama is velem együtt.
Adrika élvezi  a színpadozást, szerencsére neki még nincs lámpaláza.
Vasárnap bevásárlás, gyerekeknek szandált vettük, Cora-körút, igazi  adrenalintúra ez három gyerekkel. És délután végig kinn a kertben, hintázás, fűnyírás, majd elmentünk családilag paradicsom-és paprikapalántát venni.

Hintázás: persze Adrika és Andorka is ugyanazt  a hintát szereti és ebből ugye jó kis viták is születnek. Tegnap Andorka kitalálta, hogy felállt ugyanarra a hintára amin Adrika ült, Adrika háta mögé. Adrika kérdése: - na, milyen az élet ott hátul???
Ültem Áronkával a hintaágyon, Adrika kihozott egy kis rágcsálnivalót (piskótatallért). Szépen megkért míg ő hintázott, hogy:-Anya, néha sétálj már ide a piskótával hozzám!

Este a fürdőkádban folytatódott a nevetés. Mostanában gyakran játszanak olyat, hogy Adrika anya, Andorka apa, a H. Kitty cica és Macika talán önmaguk, vagyis az ő gyerekeik. Izgi ez mikor mondogatják hogy Anya, Apa, persze a cica és a maci nevében mi meg válaszolgatunk miközben valójában egymáshoz szólnak.  És most tegnap Apát kinevezték Andornak, engem pedig Adrinak. Fürdetés közben aztán ment a kacagás ezzel a szerepcserével, én pedig szoptatás közben jókat nevettem, amint az igazi Apa Andorkát Apának szólítja, neveli, vagy ahogy megállapították, hogy most Adrika (vagyis én) szoptatja Áronkát - aki egyébként önmaga.



Szerző: gneke  2008.05.19. 13:03 Szólj hozzá!

Címkék: gyerekszáj andor adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr47476708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása