Szerdán Andorkáéknál, pénteken Adrikáéknál volt anyák napi-évzáró műsor. Megint nagyon szép műsort adtak mindkét csoportban, gyermekeink nagyon szépen szerepeltek, igazán büszke vagyok rájuk. Andorka saját készítésű ajándéka egy kis cserepes virág volt, hablapból kivágva a virága, levele, szívószál  volt a szára. Adrika kis szivecskét varrt, piros és fehér filcből.
Adrikáék mivel egy évvel nagyobbak hosszabb műsort adtak elő és ott a ballagási dalokkal, versekkel is bővült a műsor, mivel két kisfiú iskolába megy tőlük. Persze szem nem maradt szárazon, Adrika meg is kérdezte a műsor végén: " anya, miért potyogtak úgy a könnyeid?"

Áronka mindkét testvérét szépen csendben végighallgatta. Nagyon szép teljesítmény ilyen kicsi babától egy órán át csendben figyelni!




Szerző: gneke  2008.05.28. 10:32 Szólj hozzá!

Címkék: andor adrienn

A bejegyzés trackback címe:

https://gaaa.blog.hu/api/trackback/id/tr98491416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása